Avoimet työpaikat

STEP Oy

Täältä löydät avoimet työpaikkamme ja tänne voit rekisteröidä oman ansioluettelosi.

Yrityksemme toiminta on laaja paikallisesti sekä globaalisesti, ja tarjoamme uramahdollisuuksia tulevaisuuden energia- ja ympäristöalalla. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen joko sähköpostitse osoitteeseen reijo.karki@stepenergy.fi tai tällä lomakkeella.

Odotamme kiinnostuneina hakemustasi!
 
Aluepäällikkö, Pohjanmaa
Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy on Veolia Nordicin teollisuuden energiantuotanto- ja energiapalveluratkaisuihin erikoistunut Suomessa toimiva tytäryhtiö. STEP on asiakkailleen strateginen kumppani tarjoamalla pitkäaikaisia ja asiakkaiden tarpeen mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Veolian globaali organisaatio tuo mukanaan laajan kansainvälisen osaamisen STEPin asiakkaiden käyttöön. Lue lisää www.stepenergy.fi
 

Haemme nyt asiantuntevaan ja energiseen joukkoomme sinua,

ALUEPÄÄLLIKKÖ, Pohjanmaa

Vastaat STEPin Pohjanmaan liiketoiminnasta ja asiakkuuksista toimien 14 henkilön tiimin esimiehenä. Otat haltuusi olemassa olevat energiapalvelusopimukset ja kehität yhteistyötä edelleen pitkäaikaisten asiakkuuksien kanssa ja annat tukesi myös myyntiorganisaatiolle. Liiketoimintavastuullisena prioriteettejasi ovat muun muassa asiakaslähtöisyys, resursointi ja kustannusten optimointi. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut STEPin johtoryhmään.

Sinulla on tekninen koulutus ja olet työskennellyt energiatoimialalla tai teollisuuden palveluissa esimerkiksi asiakasvastaavana tai käyttö-/laitospäällikkönä. Vahva kiinnostuksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakastyöskentelyyn motivoi sinua tuloksen tekemiseen. Sinulla on tarmoa perehtyä asiakkaiden prosesseihin ja löytää eteenpäin vieviä yhteistyönmalleja. Olet kokenut esimies, jolla on työnohjauksellinen ote laitosten työntekijöihin ja asetat työturvallisuuden korkealle sijalle. Kykenet toimimaan myös kansainvälisesti ja kommunikoimaan englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Asemapaikkasi on Koskenkorvan laitoksellamme, myös ajoittainen etätyömahdollisuus on olemassa. Työ on luonteeltaan osin liikkuvaa edellyttäen matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.

Pääset mukaan kasvuyritykseen, joka on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. STEPin yrityskulttuuri on keskusteleva ja yhteistyöhön kannustava. Tulet osaksi Veolian globaalia organisaatiota ja onnistuminen tässä työssä avaa myös mahdollisuuksiasi kehittyä kansainväliselle uralle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultti Ari Pekka Kivinen, puh. 050 564 6606. Jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 20.9.2017 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=49826 viitenumerolla FI-11418. 


 
 

Current vacancies

Here you can find our current vacancies and register your CV.

We are an expansive company, both locally and globally, with international career opportunities in future-oriented areas in the fields of energy and the environment. You can send us an open application, either by e-mail to reijo.karki@stepenergy.fi or use this form.

We look forward to receiving your application!