Avoimet työpaikat

STEP Oy

Täältä löydät avoimet työpaikkamme ja tänne voit rekisteröidä oman ansioluettelosi.

Yrityksemme toiminta on laaja paikallisesti sekä globaalisesti, ja tarjoamme uramahdollisuuksia tulevaisuuden energia- ja ympäristöalalla. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen joko sähköpostitse osoitteeseen reijo.karki@stepenergy.fi tai tällä lomakkeella.

Odotamme kiinnostuneina hakemustasi!
 
Aluepäällikkö, Pohjanmaa
Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy on Veolia Nordicin teollisuuden energiantuotanto- ja energiapalveluratkaisuihin erikoistunut Suomessa toimiva tytäryhtiö. STEP on asiakkailleen strateginen kumppani tarjoamalla pitkäaikaisia ja asiakkaiden tarpeen mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Veolian globaali organisaatio tuo mukanaan laajan kansainvälisen osaamisen STEPin asiakkaiden käyttöön. Lue lisää www.stepenergy.fi
 

Haemme nyt asiantuntevaan ja energiseen joukkoomme sinua,

ALUEPÄÄLLIKKÖ, Pohjanmaa

Vastaat STEPin Pohjanmaan liiketoiminnasta ja asiakkuuksista toimien 14 henkilön tiimin esimiehenä. Otat haltuusi olemassa olevat energiapalvelusopimukset ja kehität yhteistyötä edelleen pitkäaikaisten asiakkuuksien kanssa ja annat tukesi myös myyntiorganisaatiolle. Liiketoimintavastuullisena prioriteettejasi ovat muun muassa asiakaslähtöisyys, resursointi ja kustannusten optimointi. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut STEPin johtoryhmään.

Sinulla on tekninen koulutus ja olet työskennellyt energiatoimialalla tai teollisuuden palveluissa esimerkiksi asiakasvastaavana tai käyttö-/laitospäällikkönä. Vahva kiinnostuksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakastyöskentelyyn motivoi sinua tuloksen tekemiseen. Sinulla on tarmoa perehtyä asiakkaiden prosesseihin ja löytää eteenpäin vieviä yhteistyönmalleja. Olet kokenut esimies, jolla on työnohjauksellinen ote laitosten työntekijöihin ja asetat työturvallisuuden korkealle sijalle. Kykenet toimimaan myös kansainvälisesti ja kommunikoimaan englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Asemapaikkasi on Koskenkorvan laitoksellamme, myös ajoittainen etätyömahdollisuus on olemassa. Työ on luonteeltaan osin liikkuvaa edellyttäen matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.

Pääset mukaan kasvuyritykseen, joka on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. STEPin yrityskulttuuri on keskusteleva ja yhteistyöhön kannustava. Tulet osaksi Veolian globaalia organisaatiota ja onnistuminen tässä työssä avaa myös mahdollisuuksiasi kehittyä kansainväliselle uralle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultti Ari Pekka Kivinen, puh. 050 564 6606. Jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 20.9.2017 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=49826 viitenumerolla FI-11418. 
Head of Sales and Business development
Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy on Veolia Nordicin teollisuuden energiantuotanto- ja energiapalveluratkaisuihin erikoistunut Suomessa toimiva tytäryhtiö.  STEP on asiakkailleen strateginen kumppani tarjoamalla pitkäaikaisia ja asiakkaiden tarpeen mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Veolian globaali organisaatio tuo mukanaan laajan kansainvälisen osaamisen STEPin asiakkaiden käyttöön. Lue lisää www.stepenergy.fi
 

Haemme nyt asiantuntevaan ja energiseen joukkoomme sinua,

HEAD OF SALES AND BUSINESS DEVELOPMENT

Vastaat jo olemassa olevista asiakassuhteista ja lisäksi uusien asiakkaiden hankinnasta. Työsi painopiste on aktiivisessa kontaktoinnissa potentiaalisiin asiakasyrityksiin ja eri vaiheessa olevien myyntiprosessien menestyksekkäässä läpiviennissä. Tällöin keskustelet teollisuuslaitosten tuotannon ja liiketoimintajohdon sekä teknisen henkilökunnan kanssa. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut STEPin johtoryhmään.  Sinulla on tukenasi viiden asiantuntijan muodostama tiimi. Vastaat myös Suomen yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä, missä ominaisuudessa raportoit Veolia Nordicin liiketoiminnan kehitysjohtajalle ja olet jäsen hänen johtoryhmässään.

Sinulla on tekninen koulutus ja olet työskennellyt yli viisi vuotta myyntitehtävissä energiatoimialalla tai teollisuuden palveluissa.  Projektimainen toiminta useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa kuuluu kokemuspiiriisi. Asiakastyöskentely on sinulle luontevaa ja olet mielelläsi yhteydessä asiakkaisiin ja selvität heidän tarpeensa. Sinulta löytyy pitkäjänteisten myyntiprojektien vetämisessä vaadittavaa kärsivällisyyttä ja sisukkuutta. Kykenet toimimaan myös kansainvälisesti ja kommunikoimaan englanniksi.

Olet uskottava ja kokenut neuvottelija, joka ansaitsee asiakkaan luottamuksen osaamisensa ja persoonansa kautta. Kykenet muodostamaan hyvän kuvan asiakastarpeista ja -tilanteesta ja pyrit löytämään siihen optimaalisen ratkaisun. Tarvittaessa hyödynnät myös Veolian asiantuntijoita globaalisti myyntiprosessin eri tilanteissa.

Toimit ensisijaisesti Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevasta konttoriltamme käsin, mutta myös muu toimintajärjestely on neuvoteltavissa alan ammattilaiselle. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää matkustamista.

Pääset mukaan kasvuyritykseen, joka on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. STEPin yrityskulttuuri on keskusteleva ja yhteistyöhön kannustava. Tulet osaksi Veolian globaalia organisaatiota ja onnistuminen tässä työssä avaa myös mahdollisuuksiasi kehittyä kansainväliselle uralle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145 (11.9. klo 14–15tai 12.9. klo 9–10) ja Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531 (13.9. klo 10–11 tai 18.9. klo 10–11). Jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 20.9.2017 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=49744 viitenumerolla FI-11379.


 
 

Current vacancies

Here you can find our current vacancies and register your CV.

We are an expansive company, both locally and globally, with international career opportunities in future-oriented areas in the fields of energy and the environment. You can send us an open application, either by e-mail to reijo.karki@stepenergy.fi or use this form.

We look forward to receiving your application!